Article

V Trobada del Voluntariat del barri

maig 27, 2014

Un any més, la Comissió de Gent Gran del Pla Comunitari organitza la Trobada del Voluntariat del barri que té com a objectiu donar reconeixement i visibilitat a les persones voluntàries que treballen en les entitats del barri.

Aquest any, la trobada es realitzarà el 6 de juny, de 16 a 19h, al Centre Cultural Albareda. Hi participen diverses entitats com la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, l’Alberg Sant Joan de Deu, Bona Voluntat en Acció, La Formiga i la Fundació Hospital Sant Pere Claver i projectes amb una llarga trajectòria al barri com el Baixem al Carrer, l’Acompanyament a la Gent Gran i el Pla d’Acollida.

pla_com

La Comissió de Gent Gran suma més de set anys treballant per la millora de la qualitat de vida de la gent gran

Des del Pla Comunitari animem a tothom a participar en aquesta trobada, tant si sou voluntaris/ries com si voleu començar a fer voluntariat, ja que és un espai en el que conèixer en primera persona quins projectes i entitats hi ha al barri i quines feines fan els voluntaris/ries dins d’aquestes.

La Comissió de Gent Gran del Pla Comunitari porta treballant al Poble-sec més de set anys per la millora de la qualitat de vida de la gent gran i la promoció del voluntariat. A més, dona suport a projectes que tenen com a objectiu la integració de les persones grans en la vida social i comunitària del barri.

Actualment, la comissió de gent gran conta amb la participació de vuit tècnics/ques de diferents projectes i serveis i cinc veïns i veïnes representats de diferents entitats del barri. Fem una crida per la participació de totes les persones que tinguin ganes de col·laborar en aquest àmbit i aportar el seu granet de sorra per la gent gran, només s’han de posar en contacte amb nosaltres: placomunitaripoblesec@gmail.com.

 Copyright © 2012. Zona Sec

RSS web per ADRA Informatica .